Udskift staldventilator – spar op til 70 % energi

Skift til en staldventilator med EC-motor, og du sparer mange penge på elregningen. En staldventilator med EC-motor sparer op til 70 procent på dit energiforbrug i stalden.

Mange ventilatorer drives af traditionelle AC-motorer. EC-motorer har et betragteligt mindre energiforbrug end AC-motorer.

Tag skridtet ind i fremtiden og oplev forskellen på din elregning, når du skifter til en staldventilator drevet af en energibesparende EC-motor.

Ring til Helsted El og lad os rådgive dig om, hvor mange penge, du kan spare ved at skifte staldventilator. Du får topprofessionel rådgivning og meget ærlig vejledning, når du spørger Helsted El til råds.

Ring 40 74 39 59 og få et godt tilbud på staldventilation.

EC-motorer er motorer med indbygget elektronik. Takket være denne elektronik kører motoren altid med optimal belastning.

Ydermere klarer EC-motorer regulering helt ned til nul, og de bevarer den høje effektivitet i det fulde reguleringsområde. Motoren passer derfor altid optimalt til den specifikke arbejdsopgave, i stedet for at køre ved en tilnærmet hastighed.

EC-motorer fungerer optimalt og fuldt effektivt ved opstart, fuld hastighed og alle omdrejningstal derimellem.

Alt dette sparer strøm. Og sparet strøm giver et bedre driftsbudget.

Læs mere her om EC-motorer

Skift til en ny staldventilator

En staldventilator med EC-motor udmærker sig ved at have optimerede blæservinger, der giver større effekt og et lavere støjniveau. Staldventilatoren er lydløs og uden hyletone ved regulering.

EC-ventilatorer har lave installationsomkostninger og indbygget motorværn. De kører på standard HFI-relæer og kan bruges sammen med stort set alle eksisterende ventilationsstyringer.

En staldventilator med EC-motor har en ventilationseffektivitet fra 30.000 til 140.000 kubikmeter pr. kWh.

Gennemsnittet i dag er normalt helt op til 10 kWh pr. gris pr. år. Dit elforbrug til ventilation pr. produceret slagtegris bliver med en staldventilator med EC-motor nedbragt til nogle få kWh.

Begynd at spare penge allerede i dag – ring 40 74 39 59 og skift til en energibesparende staldventilator.