Reparation af generator – så er du hurtigt i gang igen

Svigter generatoren? Reparation af generator er en smal sag for Helsted El. Men en vigtig ting for dig at få ordnet. En motor, der ikke virker, er ikke kun en maskine, der står stille. Det er penge, du ikke får tjent.

Generatoren hører til blandt de komponenter, som typisk bliver brugt indtil de går i stykker. Selv den stærkeste generator bliver slidt og får brug for reparation.

Uanset hvilken type generator, du skal have repareret, så er det en opgave for en faguddannet autoelektriker. Gå til fagmand, når generatoren sætter ud – det betaler sig.

Ring 40 74 39 59 når din generator skal repareres.

Om du har bil, båd, varevogn, lastbil, traktor, fly eller andet med en generator, reparerer vi generatoren og finder de reservedele, som måtte mangle. Skal du bruge en ny generator, finder du også den hos Helsted El.

En generator, der står stille, tjener ikke penge ind til dig. Jo før du får repareret den, jo bedre. Det gamle udsagn om, at tid er penge, holder.

Reparation af generator på eget elektroværksted

Helsted Els elektroværdsted tager sig af reparationer af alle slags generatorer.

Få ordnet alt fra generatorer til renovering af dykpumper og reparation og montering af elektromotorer på elektroværkstedet hos Helsted El. Vores elektroværksted klarer alt indenfor elektromekaniske reparationer.

Du får både repareret og testet din generator hos Helsted El. Vores elektroværksted har både det rigtige værktøj og testudstyr samt reservedele til reparation af generator.

Skal du bruge nyt batteri? Helsted El er også leveringsdygtige i alt indenfor batterier.

Læs mere her om batterier