Lynbeskyttelse sikrer dig mod produktionstab

Lynbeskyttelse beskytter mod ødelæggende lyn og overspændinger i elektriske kredsløb. Investér i lynbeskyttelse og undgå produktionstab på grund af lynnedslag.

Har du følsomme elektroniske anlæg såsom brandalarmering, adgangskontrolanlæg eller lignende? Er du afhængig af elektronisk databehandling i produktionsprocesser?

Så kan et lynnedslag, der giver overspænding i dine elektriske installationer, påføre dine elektriske installationer skader. Disse skader koster produktionstab, nedetid på produktionsapparatet, eller i værste tilfælde brand.

Beskyt dyrt elektronisk udstyr mod skader og ødelæggelse. Lynbeskyttelse beskytter dit elektroniske udstyr og begrænser driftsstop og produktionstab. Det er en god investering, der giver store fordele og besparelser.

Lad Helsted El gennemgå dine installationer og vurdere risikoen for skader på anlæg og bygninger. Du får gode råd og professionel vejledning og et forslag til eventuelle forbedringer.

Ring 40 74 39 59 og få et godt tilbud på lynbeskyttelse.

Lynbeskyttelse gør dig mindre sårbar overfor klimaet

Klimaet forandrer sig hurtigt og markant i disse år. Vi får flere og voldsommere storme, og med storme følger ofte lyn.

Overspændinger i elektriske installationer forårsaget af lyn overføres gennem elforsyningen, telefonnettet, antenneanlæg og andre netforbundne anlæg.

Det betyder, at overspændingerne med usvigelig sikkerhed når frem til elektronisk udstyr som computere, ventilatorer og alarmsystemer. En stadigt stigende del af det elektriske udstyr, vi er afhængige af i dag, indeholder sårbare elektroniske komponenter, som bliver ødelagt af lynnedslag.

Lynbeskyttelse beskytter dit elektroniske udstyr mod de ødelæggende konsekvenser af lynnedslag. Mange forsikringsselskaber er desuden villige til at nedsætte forsikringspræmie eller selvrisiko, hvis du installerer beskyttelse.

Helsted El udfører lynbeskyttelse af alle former for elektriske installationer og elektrisk udstyr – fra elforsyning til svagstrøm, tele og data. Hos os får du beskyttelse af alt elektrisk og udført indre lynbeskyttelse i alle typer installationer.

Ring 40 74 39 59 og bliv beskyttet inden næste uvejr.