Festivalstrøm

Helsted El er din leverandør af stabil strøm til festivaller – uanset art og størrelse. På en festival er det vigtigt, at du har strøm, der ikke svigter, når musikken spiller.

Derfor skal du vælge en godkendt leverandør af festivalstrøm, som er rig på erfaring. Vi har de nyeste og bedste strømkilder og generatorløsninger, som holder lige så længe, som du ønsker og har behov for.

Kontakt Helsted El på telefon 40 74 39 59, og hør mere om dine muligheder for stabil og effektiv festivalstrøm.

Fortsæt festen med musik og lys

Du får med Helsted El både sikkerhed for driften og garanti for et særdeles højt serviceniveau. Skulle der derfor – mod forventning – være problemer med strømmen, får du hurtig service med vores 24 service-ordning og døgnbemanding.

Det betyder, at du og dine festivalgæster kan fortsætte festen uden afbrydelser eller problemer.

Festivalstrøm til ethvert behov

Netop fordi festivaller er af forskellig art og størrelse, er det vigtigt med en grundig planlægning af strømforsyningen til festivalpladsen.

Du skal bruge strøm til mange forskellige formål på en festival. Lyd, lys, sceneshow og madlavning er blot nogle af de områder, der skal bruge problemfri strømforsyning.

Derfor bør du være omhyggelig i dit valg af strømleverandør.

Hos Helsted El får du professionel rådgivning, baseret på mange års erfaring. Det sikrer dig en individuel strømløsning, som samtidigt giver dig tryghed og sikkerhed for en effektiv, stabil og vedvarende festivalstrøm.

Undgå svigtende strøm på festivallen…

… og kontakt Helsted El for et uforpligtende tilbud på festivalstrøm.

Ring på telefon 40 74 39 59 og hør meget mere om dine fordele med forsyning af strøm fra en el-leverandør med den rette erfaring og ekspertise.