El til siloer

Arbejder du med kornhåndtering og tørring af korn, og har du brug for el, som du kan regne med?

Hos Helsted El har vi specialiseret os i levering af el til siloer – både til tørring og opbevaring af korn. Vores kompetenceområde dækker også effektiv servicering og reparation af siloanlæg samt mobile tørrerier inden for landbrug og industri.

Vi kan også rådgive dig om energioptimering, så du får bedre driftsøkonomi.

Læs mere her om energioptimering til landbrug her

Få komplette og stabile siloanlæg

Vores mangeårige erfaring er din garanti for effektivitet og stabile løsninger. Gennem årene har vi oparbejdet et godt og solidt ry, og du er med os som fast samarbejdspartner godt dækket ind, når det gælder el til dine siloer.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten eller servicen, og som din faste samarbejdspartner tilbyder vi:

  • Opstart og levering af el til siloer
  • Servicering af siloer
  • Fejlfinding og reparation af siloer

Vælg trygt os som fast leverandør af el til dine siloer og få stabil service 24 timer i døgnet. Når høsten er i gang, er vi også.

Kun det bedste er godt nok

Når du er i gang med høsten, skal du have de bedste forudsætninger for en vellykket høst. Og en stor del af dette indebærer siloanlæg af høj kvalitet, som passer til klimaet i Nordeuropa.

Vi samarbejder med Almas Korn, som tilbyder stålsiloer af markedets bedste kvalitet. Siloerne er kendt for deres lange levetid og lave vedligeholdelsesbehov. Koblingen mellem dette og vores effektive døgnservice – samt levering af el til siloer – sikrer dig en gnidningsfri og effektiv høst.

El til siloer i udlandet

Vi ønsker at være din foretrukne leverandør af el til siloer, og vores ambitioner samt evner har blandt andet bragt os til udlandet. Vi har i denne forbindelse hjulpet kunder i Sverige, Polen og Tyskland, hvor vi tilbyder den samme høje service med fokus på kvalitet og stabilitet.

Få et uforpligtende tilbud hos Helsted El

Ønsker du at høre mere om vores service inden for el til siloer, eller søger du et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 40 74 39 59.

Få stabile og effektive elinstallationer til dine siloer allerede i dag, og få det bedste ud af høsten.