EC motore sparer dig mange penge på elregningen

Vælg ventilation med EC motore og spar penge på elregningen. Mange ventilatorer drives af EC motore, og EC motore har et væsentligt mindre energiforbrug end traditionelle AC motorer.

Hver en krone tæller i budgettet i dag, og der er mange penge at spare ved at skrue ned for elforbruget. Mærk forskellen i dit el-regnskab ved at skifte til ventilation drevet af energibesparende EC motore.

Læs mere om staldventilator her

Tag Helsted El med på råd og find ud af hvor mange penge, du kan spare ved at skifte ventilator. Du får professionel rådgivning og ærlig vejledning, når du spørger Helsted El til råds.

Ring 40 74 39 59 og få et godt tilbud på ventilation

EC motore betyder Electronically Commutated motorer hvilket vil sige motorer med indbygget elektronik. Elektronikken gør, at motoren altid kører med optimal belastning.

Derudover kan EC motore reguleres helt ned til nul, og de bevarer den høje effektivitet i hele reguleringsområdet. Motoren passer på denne måde altid optimalt til den specifikke arbejdsopgave, i stedet for at køre ved en tilnærmet hastighed.

EC motore fungerer fuldt effektivt ved opstart, fuld hastighed og alle omdrejningstal derimellem.

EC motore fylder mindre og støjer mindre

Motoren i en ventilator laver ofte meget støj. Men der kommer ikke motorstøj fra en nedreguleret EC motor. Det lave lydniveau er endnu en af de mange fordele ved EC motore.

EC motorens elektroniske elementer er indbygget i motoren, og det gør motoren pladsbesparende. EC motore fylder meget lidt.

Ring 40 74 39 59 og få hjælp fra Helsted El til at spare strøm og derved penge.