Byggestrøm – Strøm der holder

Helsted El er din stabile og erfarne leverandør af byggestrøm. Vi leverer midlertidig strøm til byggeprojekter og arrangementer af enhver art og størrelse.

Står du og skal bruge en leverandør af byggestrøm, hvor du er garanteret driftssikkerhed og et højt serviceniveau, er du kommet til rette sted. Vi tilbyder høj effektivitet som følge af vores erfaring inden for feltet.

Læs mere her på siden eller ring på telefon 40 74 39 59, og hør mere om dine muligheder inden for byggestrøm.

Hold gang i pladsen med byggestrøm

Byggestrøm er både en effektiv og rentabel løsning. Vores priser er særdeles konkurrencedygtige og vores materialer er altid opdaterede, så du får de nyeste og bedste løsninger på markedet.

Med byggestrøm fra Helsted El er du sikret en høj effektivitet, da vi har 24 timers service og døgnbemanding. Det betyder, at vi – i tilfælde af problemer med byggestrømmen – står klar med hurtig service. Det er din sikkerhed for høj driftssikkerhed og et problemfrit arrangement og projekt.

Stabil strøm til fest og byggeplads

Vi leverer byggestrøm som et supplement til eksisterende strømkilder og til arrangementer, hvor der ikke findes strøm i forvejen. I denne forbindelse leverer vi også generatorløsninger, som holder lige så længe, som der er behov for.

Ingen arrangementer er ens. Du får derfor professionel rådgivning inden for byggestrøm samt en individuelt tilpasset løsning, som modsvarer dine ønsker og behov.

Vi leverer byggestrøm til følgende projekter og arrangementer:

  • Festivaller (eks. Roskilde Festival)
  • Teltarrangementer (Bryllup, konfirmation, firmafest m.v.)
  • Byggeprojekter og -pladser
  • Koncerter
  • Kræmmer- og loppemarkeder
  • Samt meget mere

Byggestrøm du kan stole på

Vælg trygt Helsted El til opgaven. Her får du strøm, som du kan stole på.

Ring allerede i dag på telefon 40 74 39 59 og få et uforpligtende tilbud på byggestrøm til dit projekt.

Vores vigtigste prioritet er vores kunders tilfredshed og tryghed. Vi sørger altid for, at tingene er i orden, så du ikke får afbrudt din fest eller dit arbejde af svigtende strøm.